Colorado line blokhutten

Colorado line blokhutten / blokhut

Al onze blokhutten / blokhut uit de Colorado-line worden vervaardigt uit Scandinavisch dennenhout. Dit hout heeft dankzij het strenge klimaat in deze landen een opmerkelijk langere levensduur.

De wandbalken van onze tuinhuizen zijn voorzien van tand en groef van 15 mm en verkrijgbaar in 28, 34, 45 mm. De wandbalken in 55 mm zijn voorzien van een dubbele tand en groef. De hoekprofielen worden zowel horizontaal en verticaal gefreesd zodat er een grote weerstand wordt gecreëerd tegen het leven van het hout en toch eenvoudig te monteren blijft.

Deze blokhut uit de colorado-line is verkrijgbaar in  245, 300, 335, en 395 cm vooraanzicht. De diepte van de blokhutten zijn verkrijgbaar in 200, 245, 300, 335, 450 en  480 cm.

Dankzij het Frans dak dat de Colorado-line uniek maakt, kan er eventueel een zolder gemaakt worden zodat de bergruimte nog groter wordt.

Alle tuinbergingen uit de Colorado-line zijn ook op maat verkrijgbaar.

Tevens kan er bij onze blokhutten een luifel,  terras of houten vloer toevoegen zodat het tuinhuis in iedere tuin past.

Indien gewenst wordt de dakbedekking naar afgeronde rode biber-shingels verandert in plaats van de standaard groen, bruin of zwarte glasvliesasfaltshingels.

Voor alle prijsberekeningen van de colorado-line, kan U terecht op onze site


Showterreinen & openingsuren | Waarom Chalet Center? | Cosmos Line Blokhutten | Classic Line blokhutten | Royal Line Blokhutten

Bezoek onze site waar u ons volledig productgamma kan bekijken: www.chaletcenter.com

Chalet Center : Pontweg 9C - B9140 Elversele | Tel +32(0) 52 460 111 - Fax +32 (0) 52 463 471
Created by Creatief NV | Tools: Shop- & Top-Eye